Kuohuviinilasit kaiverruksella

Kuohuviinilasi eli shampanjalasi tai suomalaisittain samppanjalasi on tilavuudeltaan noin 15–23 senttilitran kokoinen lasi, josta nautitaan kuohuviiniä. Kuohuviinilasi on perinteisesti pyöreäpohjainen, melko pitkäjalkainen ja lyhytjalkainen, huilumainen lasi. Kuohuviinilasi useimmiten joko levenee tasaisesti ylöspäin tai ensin levenee ylöspäin ja sitten kapenee muodostaen keilamaisen juomaosan muodon. Kuohuviinilasi sopii muotonsa vuoksi kuplivien juomien ja näyttävien, kerrostettujen drinkkien nauttimiseen.

Viime aikoina markkinoille on tullut myös leveämpiä kuohuviinilaseja, joiden viinilasia muistuttava muoto perustuu siihen, että kuohuviini on kuitenkin viini, jonka aromit tulevat paremmin esiin laveammasta lasista.

Tyylikäs ja asiaankuuluva kuohuviinilasi on oleellinen osa makunautintoa. Saat yksilöityä kuohuviinilasit juuri itsellesi sopiviksi ja uniikeiksi kaivertamalla kuohuviinilasiin oman logon, tekstin tai kuvan. Kuohuviinilasi kaiverruksella on myös oivallinen lahjaidea. Kaiverrus sisältyy aina kuohuviinilasin hintaan.


Tuotteita yhteensä 3 kpl.

Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet