Konjakkilasit kaiverruksella

Konjakkilasin eli aromilasin oikeasta muodosta on erilaisia mielipiteitä. Perinteisen pallomaisen konjakkilasin koko vaihtelee 12–50 senttilitran välillä. Perinteisessä konjakkilasissa on lyhyt kaula ja reunoilta keskelle laajeneva juomaosa. Tämän konjakkilasin muoto sopii oivallisesti siihen, että konjakkia voidaan pyöritellä konjakkilasissa, jolloin juomaan vapautuu aromeja. Samalla konjakkilasin kapeampi suu pitää aromit pidempään konjakin pinnalla.

Toinen suosittu lasi konjakin nauttimiseen on ns. maistajanlasi. Maistajanlasin juomaosa on melko pieni, noin desilitran kokoinen. Lasissa on pitkähkö jalka. Maistajanlasi juomaosa on alhaalta hivenen pallomainen, sen yläpuolella on pieni kaula ja lasin yläosassa on hieman ulospäin kaartuva suuaukko.

Tyylikäs ja asiaankuuluva konjakkilasi on tärkeä osa makunautintoa. Saat yksilöityä konjakkilasit juuri itsellesi sopiviksi ja uniikeiksi kaivertamalla konjakkilasiin oman logon, tekstin tai kuvan. Konjakkilasi kaiverruksella voi olla myös oivallinen lahjaidea. Kaiverrus sisältyy aina konjakkilasin hintaan.


Löytyi 1 tuote.

Näytetään 1-1 yht. 1 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet